Thai massasje lillestrøm vagina

thai massasje lillestrøm vagina

400. Jeg gleder meg til og se deg! Vi har ledige timer følgende tider: Klokken.30. Dessverre kan jeg ikke tilby deg dusj. Du blir ikke skuffet når du møter meg. Hvis du ønsker å lese mer om Thai massasje kan du lese om dette her: Anbefales! Vi håper du vil finne et besøk til oss som en positiv opplevelse. Aromaterapi (oljemassasje fotmassasje med varmende oljer, pedikyr (fotbad med fjerning av hud og negleklipp) 1/2 time massasje: 300,- 1 time massasje: 500,- 1 1/2 timer massasje: 800,- 1/2 time fotmassasje: 300,- 1 time fotmassasje: 500. Vi har gavekort for alle behandlinger! thai massasje lillestrøm vagina

Thai massasje lillestrøm vagina - Lillestrøm Thai Massasje

Thai massasje lillestrøm vagina Internett dating sites bollywood hiroin bildegalleri
Thai massasje lillestrøm vagina 905
Free sex chatting gay chat norway Ring oss eller kom innom for å få mer informasjon om produkter, tilbud og andre alternativer. Har du vondt i kroppen?
Sms sex chat lingam massasje oslo Vi vil gjerne vise at vi kan drive dette seriøst og ønsker derfor kun seriøse henvendelser. I morgen, lørdag.11, er siste mulighet for å benytte seg av tilbudet på Parmassasje/dobbeltimer. Kan betale med visa kort eller kontant. Thai-massasjens utsøkte, yogalignende tøyninger gjør deg rolig til sinns og kan frigjøre muskelspenninger på en behagelig måte.

Tawan Thai massage: Thai massasje lillestrøm vagina

1 times massasje vil garantert gjøre godt og tar du flere påfølgende behandlinger kan det gjøre underverker med din kropp. 1 Times tradisjonell thai massasje (godt for muskler og ledd). Produkter, vi tilbyr et stort utvalg av produkter for å dekke alle dine behov. Ml, forøvrig vil du kunne finne masse relevant informasjon om Thailand på denne siden. Adressa: kjerulfs gata 1c Lillestrøm Storsenter.

Thai massasje lillestrøm vagina - Jessheim Thai Massasje

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden. Tawan Thai massasje har åpnet salong ved. Ansatte som arbeidet der kan du fortsatt oppleve å få den beste behandling av i Sørumsgata 38 A i Lillestrøm. Ikke svar private numer. Velkommen til alle nye og tidligere kunder i Lillestrøm! Ring for timebestilling, må " bestille time ". Manikyr (rens og klipp av negler på hender, fjerning av hud). Du kan også kjøpe gavekort her for å gi bort til en god venn eller et familiemedlem som du setter pris. Ved å trykke på, trekke i, tøye og manipulere kroppen påvirker du både leddene og det myke vevet, bedrer smidigheten, lindrer smerter, øker vitaliteten og gir en behagelig og avslappende opplevelse. Aromaterapi behandlingen varer i en halv, en hel eller halvannen time, avhengig av hvor omfattende du ønsker at massasjen skal være: Halvannen time tilsvarer en full kroppsmassasje.

Jasmine Thai: Thai massasje lillestrøm vagina

Thai/Aroma massasje 60 min kr 600. Har du lyst på aromaterapi? Ta vare på deg selv! Vi har nå lagt ned lokalet på Strømmen. Oljemassasje (Gavekort aromaterapien er til for å nytes. Aromaterapi (massasje med planteoljer fotmassasje med varmende oljer, pedikyr (fotbad med fjerning av hud og negleklipp). Lillestrøm: Tlf.: fra kl 10 -. Vi har Drop-in eller timebestilling FOR time bestilling telefon). Oljemassasje 60 min kr 600.-, oljemassasje 30 min kr 400.-, ring meg på telefon og avtal time med meg. Behandlingen tv serier online hare sex leketøy gis i dempet belysning, og gis på rygg, nakke, mage, lår og føtter. Du fortjener å bli skjemt bort og Lillestrøm Thai Massasje er det perfekte stedet for avslapping. Det er vår største glede om du er fornøyd og vi kan drive med det vi liker aller best, thaimassasje. Jeg er søt, blid og slank jente som er lett å snakke med. Klokken.30, ta kontakt for å bestille timer. Etter en time med aromaterapi er kroppen avspent og full av energi. Kom og kos deg med sensuell thai og oljemassasje sentralt i Lillestrøm. Våre mest populære produkter er vist under. 1000,- for 2 x 60 minutter (500,- per pers). I lokalet på Lillestrøm selges Gavekort for alle behandlinger. Ring i dag og bestill time! The water of pease, du trenger Flash Player for å kunne se denne siden. Om Thai massasje: Thaimassasje er en av verdens eldste legekunster og har utrettet undere i flere århundrer. Ta glede av en time eller to med behagelige behandlinger for å slappe av og føle deg som. Det finnes sekvenser for hver del av kroppen. Ingen annen form for massasje frembringer et nærere samspill mellom to menneskers energier. For god helse og velvære! Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden. Du fortjener å bli skjemt bort. Lillestrøm Thai Massasje er det perfekte stedet for avslapping. Ta glede av en time eller to med behagelige behandlinger for å slappe av og føle deg som.

0 tanker om “Thai massasje lillestrøm vagina

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *